Valóraváltó

Valóraváltó

Könyvajánló: Építőkockák egy új világhoz

2018. augusztus 08. - Anna Hernádi

Ismét lehetőségem nyílt olvasni. 

A Kisközösségi program keretein belül megjelent Építőkockák egy új világhoz majdnem egy olyan könyv, ami összefoglal és magában hordoz mindent, ami mostanában foglalkoztat: fenntarthatóság, ökologikus gondolkodás, közösségi létezés, szociális vállalkozás, de van olyan, ami egyelőre csak bennem van és nem köszön vissza a lapokról, illetve, a békamentés személy szerint engem nem tudott megmozgatni. 

Oda szeretnék kilyukadni, hogy ez egy nagyon jó könyv, ajánlom! Sorvezető és gondolatébresztő, aminek mentén nagyon jól el lehet indulni. Mindenképpen várom a folytatást, ami részletesebb történeteket ígér. És bízom benne, hogy az a bizonyos  “új világ” egyre többféle “építőkockát” tartalmaz majd, egyre többen kezdenek el gondolkodni rajta, hogy hogyan lehetne jól és minőségi módon élni, úgy, hogy ne a fogyasztás és a birtoklás határozza meg a boldogságunkat, hanem a jelenlét és a kapcsolódás - emberekhez, a környezetünkhöz és önmagunkhoz. 

www.kiskozossegek.hu/epitokockak 

A bejegyzés trackback címe:

https://valoravalto.blog.hu/api/trackback/id/tr1214168549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása